Verzenden & retourneren

Verzending

Afhankelijk van het product verzenden wij het product via pakketpost met Track & Trace of met onze eigen transporteur. Wij verzenden onze producten binnen Nederland en België. Voor aankopen onder de € 75,- brengen wij € 9,95 verzendkosten in rekening.

Levering

Leveringen van onze producten worden via pakketdienst uitgevoerd of door eigen transport. De verwachte levertijd wordt per product weergegeven. De levering per pakketdienst is te volgen via Track & Trace en de levering per eigen transport wordt in samenspraak afgesproken. Hiervoor neemt onze afdeling planning contact op.

Retouren

Het is mogelijk het gekochte product te retourneren. Zorg ervoor dat je het product binnen 14 dagen na verstrijking van de bedenktermijn aanmeldt. Het kan zijn dat we retourkosten in rekening brengen, dit wordt dan uiteraard wel gecommuniceerd. Nadat je het product aangemeld hebt voor retour heb je nog 14 dagen om het product te retourneren.

Wanneer je een gratis product ontvangt bij je bestelling besluit je bestelling te retourneren dien je ook het gratis meegeleverde product te retourneren. Niet mee geretourneerde gratis producten worden dan alsnog in rekening gebracht worden.

Voorwaarden voor mijn retouraanvraag

Producten kunnen altijd geretourneerd worden al kan het voorkomen dat wij niet het gehele aankoopbedrag crediteren. Lees hieronder de redenen:
– Wanneer de retour termijn van 14 dagen verstreken is
– Wanneer de producten gebruikt, beschadigd, bevlekt of incompleet zijn
– Wanneer de verpakking ontbreekt. (De verpakking hoeft niet verwijderd te worden om te beoordelen)

We kunnen ons wel voorstellen dat je het product wilt bekijken. Maak de verpakking dan netjes openen en haal het product niet volledig uit de verpakking. Wij kunnen dan nog controleren of het product wel of niet gebruikt is.

Wanneer ontvang ik mijn geld terug?

Wanneer wij de producten retour ontvangen hebben zullen wij deze controleren. Wanneer de geretourneerde producten goedgekeurd zijn zullen wij het bedrag z.s.m. overboeken. Verzendkosten worden enkel gecrediteerd wanneer de volledige bestelling geretourneerd wordt. Het te crediteren bedrag zal binnen 7 werkdagen op je rekening staat. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.