Search

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je de veelgestelde vragen die naar voren komen bij de aankoop van bijvoorbeeld een nieuwe boxspring. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder.

Producten

Dat is helaas niet mogelijk, onze boxspring sets zijn zorgvuldig samengesteld zodat we aan iedere slaapwens kunnen voldoen.

Is er iets mis met het product of ontbreekt er iets? Neem dan contact met ons op. Benoem hier wat er mis is en je ordernummer dan komen bij hier zo spoedig mogelijk op terug.

Ieder matras beschikt over een eigen label. Op dit label wordt de hardheid van je matras aangegeven.

Op de site wordt er per product aangegeven of dit (tijdelijk) niet meer voorradig is.

  • Controleer eerst of de stekkers correct aangesloten zijn en deze uiteindelijk ook in het stopcontact zit.
  • Controleer of er geen breuken in de kabels zitten.
  • Controleer of er stroom op het stopcontact zit. Tip: probeer bijvoorbeeld even een bureaulamp aan en uit te zetten in het stopcontact.
  • Controleer de batterijen in de afstandbediening.

Indien je twee elektrische bodems hebt kan je de afstandbediening wisselen omdat deze onderling uitwisselbaar zijn.

Werkt geen van bovengenoemde opties kan je de noodfunctie gebruiken. De noodfunctie werkt alleen wanneer de boxspring aan voet- of hoofdeinde versteld staat. De noodfunctie is bedoeld om de boxspring eenmalig weer in vlakke stand te krijgen. Deze functie kan je eenmalig gebruiken en hierna moet je de batterijen van de motor vervangen.

Ons advies om elke maand je matras of topper om te draaien, om het beste eruit te halen en de levensduur te verlengen.

Van de producten waarbij handleidingen benodigd zijn hebben wij een aparte pagina gemaakt. Klik hier om onze pagina met handleidingen te bekijken. Zit je handleiding er niet tussen neem dan even contact op met onze klantenservice. We zullen binnen 48 uur bij je terugkomen met een inhoudelijke reactie.

Over het algemeen moet je rekening houden met een periode van ongeveer enkele weken voordat je lichaam gewend is aan je nieuwe aankoop. Vaak wordt de aankoop in het begin als stugger ervaren maar dit wordt soepeler naarmate je er vaker op geslapen hebt.

Er zijn verschillende belangrijke factoren die je in overweging kan of moet nemen bij de aanschaf van een nieuwe boxspring. We hebben een aparte pagina gemaakt waarin we deze bespreken. Klik hier om onze adviespagina voor boxsprings te bekijken.

Er zijn verschillende belangrijke factoren die je in overweging kan of moet nemen bij de aanschaf van een nieuw matras. We hebben een aparte pagina gemaakt waarin we deze bespreken. Klik hier om onze adviespagina voor matrassen te bekijken.

Bestellen

Wanneer je aankoop hoger dan € 75,- is nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Bij bedragen lager dan € 75,- brengen wij € 9,95 in rekening. Dit wordt in het afrekenproces verrekend.

Betalen

Nee, dit is bij ons helaas niet mogelijk.

Nee dat is bij ons helaas niet mogelijk. De bedrag dient voor de levering van de producten betaald te worden.

Klarna, Bancontact, Vooruitbetaling per bank, PayPal, Credit card, iDeal.

Wil je meer lezen over de betaalmogelijkheden, klik dan hier.

Levering

1 week voor de geplande levering wordt er telefonisch contact met je opgenomen door onze planningsafdeling. Zij zullen vervolgens een specifieke aflever dag en tijd met je afspreken. 

Wij dragen grote zorg om de bestelde producten netjes bij je thuis af te leveren. Mocht het toch voorkomen dat er tijdens de levering schade ontstaat laat het dan direct aan onze monteur weten. Zij zullen het verder oppakken. Is de chauffeur helaas al weg? Neem dan contact met ons op en geef een duidelijke omschrijving van de schade. Stuur ook duidelijke foto’s toe van de beschadiging. Binnen 48 uur komen wij bij je terug met een inhoudelijke reactie.

Is de bestelling beschadigd aangekomen? Neem dan contact met ons op. Benoem hierin wat er beschadigd is en stuur duidelijke foto’s toe van de beschadiging. Vermeld hierbij ook het ordernummer. Wij komen binnen twee werkdagen bij je terug met een inhoudelijk antwoord.

De gemiddelde levertijd op een boxspring ligt tussen 2-4 weken. Let op: door de ontwikkelingen rondom COVID-19 kan de levertijd langer zijn. 1 week voor de geplande levering zal onze planningsafdeling contact met je opnemen om de exacte dag en tijd af te spreken.

De gemiddelde levertijd op een matras of topper ligt normaal tussen 5-7 werkdagen. Let op: door de ontwikkelingen rondom COVID-19 kan de levertijd langer zijn. 

Mocht je antwoord hierboven niet beschreven zijn kan je altijd contact opnemen.

Retouren

Neem eerst contact op met onze klantenservice om je retour in gang te zetten. Geef hier aan om welke order het gaat en wat de reden van je retour is. Vervolgens zal onze klantenservice binnen 48 uur bij je terugkomen met een inhoudelijke reactie. Wanneer producten opgehaald dienen te worden zullen wij met ons eigen transport langskomen.

De voorwaarden voor het ruilen of retourneren van onze producten staan beschreven in onze pagina Verzenden en & retourneren

Garantie

De garantie kan per artikel verschillen maar op veel artikelen hanteren we een garantietermijn van 3 jaar. Per product wordt bij de extra informatie aangegeven welke garantietermijn gehanteerd wordt.

Mijn account

Onderaan de nieuwsbrief zie je een link staan met de tekst ‘uitschrijven nieuwsbrief’. Klik hierop en schrijf je vervolgens uit met het gebruikte email adres.

Overig