Search

Drôme hoteltopper koudschuim Oslo

Dorset Foam Topper

De Dorset Foam Topper heeft een kern dat volledig bestaat uit HR koudschuim. Koudschuim staat bekend dat het er goed ventileert, goed vocht opneemt en gelijk afvoert.

Vanaf: 119,-

Drôme Slaapsystemen - Body-care HR foam - doorsnee
Drôme Slaapsystemen - Cool comfort topper - doorsnee

Cool comfort Topper

Cool comfort topper is de perfecte keuze voor mensen die het snel koud hebben, maar toch willen dat de topper goed ventileert en vocht reguleert.

Vanaf: 139,-

Green-Line HR Foam Topper

De Green-Line HR Foam topper is de perfecte keuze als je opzoek bent naar een hoog kwaliteit traagschuim topper met goede druk verlagende eigenschappen.

Vanaf: 189,-

Drôme Slaapsystemen - Green-line foam topper - doorsnee
Drôme Slaapsystemen - Cool-micropocket topper - doorsnee

York Micro-pocket Topper

De York-Micro pocket topper is de perfecte oplossing wanneer je lichaam extra ondersteuning nodig heeft. Door de micro pocket vering ventileert de topper goed.

Vanaf: 259,-

Dorset Foam split Topper

De Dorset Foam split topper heeft een kern dat volledig bestaat uit HR koudschuim. Koudschuim staat bekend dat het er goed ventileert, goed vocht opneemt en gelijk afvoert.

Vanaf: 219,-

Drôme Slaapsystemen - Body-care HR foam SPLIT - doorsnee

Split topper Suite Royal

Split topper Suite Royal is een luxe hotel topper van koudschuim, dat goed ventileert en vocht reguleert.

Vanaf: 395,-

Topper Suite Royal

Topper Suite Royal is een luxe hotel topper van koudschuim, dat goed ventileert en vocht reguleert.

Vanaf: 235,-

Drôme Slaapsystemen - Cool comfort topper SPLIT - doorsnee

Cool comfort split Topper

Cool comfort split topper is de perfecte keuze voor mensen die het snel koud hebben, maar toch willen dat de topper goed ventileert en vocht reguleert.

Vanaf: 259,-

Green-Line HR Foam Splittopper

De Green-Line HR Foam split topper is de perfecte keuze als je opzoek bent naar een hoog kwaliteit traagschuim topper met goede druk verlagende eigenschappen.

Vanaf: 289,-

Drôme Slaapsystemen - Green-line foam topper SPLIT - doorsnee
Drôme Slaapsystemen - Cool-micropocket topper SPLIT - doorsnee

York Micro-pocket Split Topper

De York Micro-pocket Split Topper is de perfecte oplossing wanneer je lichaam extra ondersteuning nodig heeft. Door de micro pocket vering ventileert de topper goed.

Vanaf: 459,-

Onze toppers

De topmatrassen van Drôme slaapsystemen maken je bed, je nachtrust en de uitstraling compleet af. Wij produceren toppers van de meest voorkomende materialen en gebruiken daarvoor enkel kwalitatief hoogwaardige materialen. Onze toppers bieden uitstekende comfort gedurende de nacht en zorgen ervoor dat je uitgerust opstaat. Daarnaast verlengen onze topmatrassen de levensduur van je matras. Vooral op een compleet boxspringset ziet een topper er luxueus uit en draagt het bij aan een comfortabele nachtrust. Zowel voor vlakke als voor elektrisch verstelbare bodems hebben wij topmatrassen. Speciaal voor de elektrische bedden hebben wij split toppers waarbij het bovenstuk voorzien is van een split zodat de bedden los van elkaar versteld kunnen worden zonder er hinder van te ondervinden.

Matras of bedbodem doorgezakt?

Probeer het matras waar al een kuil in ligt niet op te vullen met een topper. De topper zal de kuil hooguit minder diep maken maar het kwaad is helaas al geschiet. Wij noemen dit uitstel van executie en adviseren dan ook te kiezen voor een nieuws matras en eventueel een passende topper. De combinatie matras en topper zorgt wel voor een langere levensduur.

Materialen

Drôme slaapsystemen produceert toppers van de meest voorkomende materialen. Hiermee houden wij rekening met de slaapwensen van onze klanten. Belangrijke factoren zijn de manier van slapen, of je het snel koud of warm hebt en of je eventuele klachten of allergieën hebt.

Pocketvering
De naam verklapt het al. De kern bestaat uit hoge kwaliteit veren welke allen verpakt zitten in een eigen pocket. Deze los van elkaar opererende veren zorgen ervoor dat er enkel druk gegeven wordt op de punten die belast worden waardoor drukpunten zoals de heupen en schouders extra steun verlenen. Hierdoor blijft de ruggengraat recht liggen gedurende de nacht.

Koudschuim
Drôme slaapsystemen produceert enkel toppers met kwalitatief hoogwaardig koudschuim. Laat je niet verleiden door een hoge HR-waarde. De kwalitieit van het koudschuim is belangrijker dan het getal wat meegegeven wordt.

Koudschuim staat bekend om de open celstructuur. Dit wil zeggen dat het goed ventileert. Ideaal voor diegene die het gedurende de nacht wat warmer hebben. Daarnaast zorgt koudschuim ervoor dat het extra tegendruk geeft op de drukpunten die extra belast worden. De heupen en schouders worden hierdoor extra ondersteund wat rugklachten voorkomt dan wel verminderd. Ook geniet koudschuim een corrigerend vermogen waardoor het zonder druk weer terug vormt naar originele omstandigheden. Dit zorgt voor een extra lange levensduur. Zorg er wel voor dat het topmatras met regelmaat omgedraaid wordt.

Traagschuim
Deze NASA ontwikkeling vinden we tegenwoordig ook terug in de slaapkamer. Bij Drôme slaapsystemen gebruiken we kwalitatief hoogwaardig traagschuim om de perfecte nachtrust aan te kunnen bieden. Traagschuim reageert op lichaamswarmte en vormt zich daardoor aan je contouren aan wanneer je op het matras ligt. Hoe warmer een plek op het matras wordt hoe meer vloeibaar de structuur van het traagschuim wordt. Hierdoor vormt het matras compleet naar je lichaam omdat je als het waren wegzakt in je topper. Daarnaast zorgt het voor een ideale drukverdeling waardoor de doorbloeding gestimuleerd wordt.