Search

Drôme hoteltopper koudschuim Oslo

De Drôme Tencel topper is voorzien van een luxe 3D ventilatieband en is wasbaar op 30 graden. De matrastopper is uitermate geschikt voor mensen met allergieėn en wordt beslapen in diverse hotels en B&B’s.

Het topdekmatras heeft een koudschuim kern en kent een lage tegendruk. Dit betekent dat het koudschuim reageert op lichaamswarmte en hierdoor aangenamer wordt. Hierbij komt het lichaam met een zo groot mogelijk matrasoppervlakte in contact met de topper.

De levensduur van je matrassen wordt dankzij deze Anno 1588 topper met 3D ventilatieband verlengd. Deze Tencel topmatras heeft een 3D-ventilatieband die de topdekmatras een aangenaam gevoel geeft en tevens koel en luchtdoorlatend is. Leg deze Anno 1588 matrastopper op je matras en geniet van een comfortabele nachtrust.

Deze Drôme matrastopper voelt lekker zacht aan en neemt goed vocht op en reguleert door zijn open cel structuur de warmte uitstekend. De topper is tevens anti-bacterieel en anti- allergisch. Je slaapt dan ook in een schonere omgeving. Deze duurzame matrastopper is van 100% Tencel vezel en heeft een kern van koudschuim.

In combinatie met de lage tegendruk wordt een drukverlagend effect (anti-decubitus) bereikt, waardoor dit koudschuim ook regelmatig in hotels wordt ingezet. Het koudschuim is geschuimd geproduceerd en heeft een HR 50 en is opgebouwd uit ca. 9 cm kern dikte. HR / SG staat voor soortelijk gewicht, dit is het aantal kilogram materiaal wat per kubieke meter (kg/m3) in het matras is verwerkt. Hoe hoger het soortelijk gewicht des te beter is de kwaliteit, veerkracht en duurzaamheid.

Kenmerken van de topper 180×200 cm:

  • Afmeting: 180×200
  • Dikte: Ca. 10cm
  • Materiaal: 100% Tencel vezel
  • Materiaal kern: Koudschuim
  • Neemt vocht op
  • Reguleert Warmte
  • Anti Allergisch
  • Anti Bacterieel

Let op:

De koudschuim topper dient elke 2 weken gedraaid, gekeerd of gekanteld te worden om de levensduur te verlengen!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Ook interessant:

Cool comfort Topper

Vanaf: 139,-

Split topper Suite Royal

Vanaf: 395,-

Cool comfort split Topper

Vanaf: 259,-

Dorset Foam Topper

Vanaf: 119,-