Search

Drôme Hoofdkussen Hotel Deluxe kussen – 2 stuks

Let op: 1 bestelling is maar liefst 2 hotelkussens! Lees onderaan de tekst voor meer informatie:

Het hoofdkussen hotel deluxe van Drôme waar iedereen heerlijk op weg droomt! Het hotel kussen in het formaat 60×70 cm is gevuld met een gesiliconiseerde vezel met anti-allergische eigenschappen en is voorzien van een katoenen tijk. Hierdoor heeft het kussen van hotelkwaliteit een optimale vochtopname.

Het kussen is heerlijk zacht met een zeer goed ondersteunend karakter. Het kussen is een MUST voor iedereen. Heerlijk slapen met het genot van een rustgevend hoofdkussen.

Hotelwaardig hoofdkussen

De tijk van deze hotelkussens is van 100% katoenen en is gevuld met 100% gesiliconiseerde vezel, waardoor deze zacht en zeer comfortabel aanvoelt. Dit hotel kussen is verkrijgbaar in de kleur wit en is wasbaar op 40c°.

Het Hotel Kussen is zo ontworpen dat het je hoofd en je schouders precies goed ondersteunt. Dit Ecodown “Confidence in Textiles” hoofdkussen is een type hoofdkussen welke in verschillende toonaangevende hotels ligt. Het hoofdkussen geeft u het comfort van echt dons maar met de praktische eigenschappen van een gesiliconiseerde vezel.

Het hoofdkussen is anti-allergeen, is wasbaar op 40 graden en is te drogen in de droogtrommel. Door middel van een rits aan de zijkant kan de hoeveelheid vulling naar wens aangepast worden.

Specificaties van het kussen

  • Aantal kussens: 2 stuks
  • Afmeting: 60 x 70 cm
  • Vulling: 100% gesiliconeerde ecodown vezel
  • Vulgewicht: 1200 gram
  • Wasbaar op 40c°
  • Tijk: 100% wit luxe katoen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Ook interessant:

Drôme Dekbed – Hotel Dekbed Deluxe – Anti Allergie

Vanaf: 59,95

Drôme hoteltopper koudschuim Oslo

Drôme Boxspringset Classico

Vanaf: 1.999,-

Drôme Hoofdkussen Hotel Deluxe kussen – 2 stuks

39,95