Search

Dorset Foam split Topper

Split Topper Dorset foam

De Dorset Foam split Topper heeft een kern dat volledig bestaat uit HR koudschuim. Koudschuim staat bekend dat het er goed ventileert, goed vocht opneemt en gelijk afvoert. Door de open celstructuur van het koudschuim zal het topmatras niet warm aanvoelen. Het HR koudschuim in onze toppers zijn van hoge kwaliteit en hebben een zeer lange levensduur. Door het regelmatig omdraaien van je topdekmatras verleng je de levensduur.

Nog een voordeel van koudschuim dat het een corrigerend vermogen heeft. Hoe harder je de topper indrukt hoe meer tegendruk het deze zal geven. Hierdoor worden precies alle drukpunten (schouders, heupen) van je lichaam ondersteunt. Waardoor je uiteindelijk uitgeruster zal opstaan omdat het lichaam maximaal heeft kunnen ontspannen tijdens de slaap.

Tijk

De omhulling van de topper noemen we de tijk. De tijk is een geschoren velours. Dit bestaat uit 80% katoen en 20% polyamide. De velours is een stofsoort met een harig oppervlak. Hierdoor voelt het lekker zacht aan. Kenmerken van velours is dat het een warme stof is, ideaal in combinatie met de HR koudschuim kern. Het voelt lekker warm aan maar ventileert wel goed.

Nog meer voordelen, de tijk is behandeld met een speciale Aloë Vera touchlaag. Hierdoor draagt het niet alleen bij aan een goede nachtrust, maar ook aan je huid! Aloë Vera staat bekend dat het kalmeert, hydrateert en wakkert de huid opnieuw aan. En dit terwijl je slaapt! Ben je op zoek naar een passend matras bij deze Dorset Foam Topper bekijk dan eens ons Dorset Foam matras.

Leveringen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland).

Eigenschappen

Materiaal van de Tijk: Geschoren verlours
Materiaal van de kern: HR Koudschuim
Hardheid topper: soft
Hoogte topper: 7 cm
Tijk bestemd voor droger: Nee
Garantie: 2 jaar fabrieksgarantie

 

Topper split

Met split

Tijk

Geschoren velours

Kern

HR koudschuim

Hardheid

Soft

Hoogte

7 cm

Garantie

3 jaar

Levertijd

Normaal Max. 3 weken

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Ook interessant:

Dorset Foam Matras

Vanaf: 159,-