Search

Dorset Foam Matras

Dorset Foam Matras

Het Dorset Foam matras heeft een kern dat volledig bestaat uit 14 cm HR koudschuim. Een van de voordelen van koudschuim is dat het materiaal anti-allergisch en brandvertragend is.

Koudschuim staat bekend dat het erg goed ventileert, goed vocht opneemt en gelijk afvoert en door de open celstructuur van het koudschuim zal het matras niet warm aanvoelen. Het HR koudschuim in onze matrassen is van hoge kwaliteit en hebben een zeer lange levensduur. Door het regelmatig omdraaien van het matras verleng je de levensduur.

Nog een voordeel van koudschuim dat het een corrigerend vermogen heeft. Hoe harder je het matras indrukt hoe meer tegendruk het matras zal geven. Hierdoor worden precies alle drukpunten (schouders, heupen) van je lichaam ondersteunt. Waardoor je uiteindelijk uitgeruster zal opstaan omdat het lichaam maximaal heeft kunnen ontspannen tijdens de slaap.

Tijk

De omhulling van het matras noemen we de tijk en de tijk van dit matras is afritsbaar d.m.v. een 3-zijde rits en is vervolgens. Ook is de tijk wasbaar op 40°C en geschikt voor de droger. Echter is het wassen wel op eigen risico, wij adviseren gebruik te maken van een goede molton. Deze zijn beter wasbaar en eenvoudiger te vervangen dan de tijk!

Dit matras is de perfecte keuze wanneer je opzoek bent naar een hoog kwaliteit schuimmatras. Ben je op zoek naar een passende topper bij dit matras bekijk dan eens onze Dorset Foam topper.

Leveringen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland).

Soort ondergrond

Wij adviseren het Dorset Foam Matras te gebruiken in combinatie met de volgende ondergronden:

Lattenbodem, elektrische lattenbodem, verstelbare lattenbodem, boxspring bodem, elektrisch verstelbare boxspring bodem, spiraalbodem

Wij raden af het Dorset Foam Matras te gebruiken in combinatie met de volgende ondergronden:

Harde onderboxen

Tijk

Bio-katoen, Polyester

Kern

HR koudschuim 14 cm

Hardheid

Soft / Medium

Hoogte

16 cm

Garantie

3 jaar

Levertijd

Normaal Max. 3 weken

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Ook interessant:

Dorset Foam Topper

Vanaf: 119,-