Search

Dorset Foam Matras

Het Dorset foam matras is de perfecte keuze wanneer je opzoek bent naar een hoog kwaliteit schuimmatras.

Vanaf: 159,-

Cambridge Pocket Matras

Cambridge matras is de perfecte keuze wanneer op je opzoek bent naar goed ondersteunend pocketvering matras!

Vanaf: 319,-

Drôme Slaapsystemen - Green-line pocket matras - doorsnee

Green-Line Pocket Matras

Green-line matras is de perfecte keuze als je opzoek bent naar een hoog kwaliteit pocketvering matras met goede druk verlagende eigenschappen van het traagschuim.

Vanaf: 259,-

Drôme BAMBOO Exclusive matras micropocket medium

Dit erg luxe matras is dus geen normaal pocketvering matras. De 500 microveren per m² zorgen ervoor dat dat je lichaam nog beter ondersteunt zal worden op de plekken waar het nodig is.

Vanaf: 329,-

Drôme Slaapsystemen - Cool-micropocket matras

Onze matrassen

De matrassen zijn vrijwel het belangrijkste onderdeel voor een goede nachtrust. Zorg er dan ook altijd voor dat je een matras kiest wat bij je past. Bij Drôme slaapsystemen maken we enkel gebruik van de beste materialen waardoor ieder type slaper zijn ideale matras bij ons vindt.

Bedbodem doorgezakt?

Ongeveer één derde van ons leven spenderen wij in bed. Zorg er dus voor dat je de juiste materialen gebruikt, passend bij jou manier van slapen. Het is natuurlijk mogelijk om de levensduur van de matrassen of beddenset te verlengen maar zorg dat dit niet ten koste gaat van het slaapcomfort. 

Een nieuw matras of topmatras biedt geen oplossing wanneer je bedbodem verzakt is. Dit zal er in eerste instantie goed uitzien en misschien de eerste dagen beter slapen. Al snel merk je weer dat je bedbodem verzakt is en dat een nieuw matras niet de juiste oplossing is. Uit ervaring merken wij vooral dat dit het geval is met ouderwetse spiraalbodems.

Afmetingen

Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan slagen voor een passend matras. Daarvoor produceren wij matrassen in alle maatvoeringen. Alle matras afmetingen tussen 70 cm en 180 cm voeren wij in ons assortiment. Daarnaast kunt u kiezen uit een lengtemaat van 200 cm en 210 cm.

Materialen

Drôme slaapsystemen produceert matrassen van de meest voorkomende materialen. Hiermee houden wij rekening met de slaapwensen van onze klanten. Belangrijke factoren zijn de manier van slapen, of je het snel koud of warm hebt en of je eventuele klachten of allergieën hebt.

Pocketvering
De naam verklapt het al. De kern bestaat uit hoge kwaliteit veren welke allen verpakt zitten in een eigen pocket. Deze los van elkaar opererende veren zorgen ervoor dat er enkel druk gegeven wordt op de punten die belast worden. Onze pocketvering matrassen bestaan uit 7 zones waardoor drukpunten zoals de heupen en schouders extra steun verlenen. Hierdoor blijft de ruggengraat recht liggen gedurende de nacht.

Koudschuim
Drôme slaapsystemen produceert enkel matrassen met kwalitatief hoogwaardig koudschuim. Laat je niet verleiden door een hoge HR-waarde. De kwalitieit van het koudschuim is belangrijker dan het getal wat meegegeven wordt.

Koudschuim staat bekend om de open celstructuur. Dit wil zeggen dat het goed ventileert. Ideaal voor diegene die het gedurende de nacht wat warmer hebben. Daarnaast zorgt koudschuim ervoor dat het extra tegendruk geeft op de drukpunten die extra belast worden. De heupen en schouders worden hierdoor extra ondersteund wat rugklachten voorkomt dan wel verminderd. Ook geniet koudschuim een corrigerend vermogen waardoor het zonder druk weer terug vormt naar originele omstandigheden. Dit zorgt voor een extra lange levensduur. Zorg er wel voor dat het matras met regelmaat omgedraaid wordt.

Traagschuim
Deze NASA ontwikkeling vinden we tegenwoordig ook terug in de slaapkamer. Bij Drôme slaapsystemen gebruiken we kwalitatief hoogwaardig traagschuim om de perfecte nachtrust aan te kunnen bieden. Traagschuim reageert op lichaamswarmte en vormt zich daardoor aan je contouren aan wanneer je op het matras ligt. Hoe warmer een plek op het matras wordt hoe meer vloeibaar de structuur van het traagschuim wordt. Hierdoor vormt het matras compleet naar je lichaam omdat je als het waren wegzakt in je matras. Daarnaast zorgt het voor een ideale drukverdeling waardoor de doorbloeding gestimuleerd wordt.