Search

Drome Traagschuim Hotel Hoofdkussen

64,95

Drôme Hoofdkussen Hotel Deluxe kussen – 2 stuks

39,95

Drôme 4 seizoenen dekbed & Hotelkussens 60×60 Combipack

Vanaf: 69,99

Drôme Dekbed – Hotel Dekbed Deluxe – Anti Allergie

Vanaf: 59,95

Onze hoofdkussens

Wat voor slaper ben je?

Er bestaat niet één goed kussen. Ieder persoon heeft baat bij een ander soort kussen. Dat kan afhangen van de manier van slapen, lichaamshouding of eventuele lichamelijke klachten. Het is de bedoeling om de ruimte tussen je hoofd en het matras op te vullen zonder dat je schuin of krom komt te liggen met je nek. Je weet zelf wel of je op je rug, zij of buik slaapt maar weet je ook welk kussen het beste bij je manier van slapen past? Verdiep je daarom eerst goed in de verschillende soorten hoofdkussens en lees hier meer over advies op gebied van hoofdkussens.

Soorten tijk

De tijk is het omhulsel van het hoofdkussen en zorgt gedeeltelijk voor de kwaliteit van het hoofdkussen. Het materiaal van de tijk zorgt ervoor dat het hoofdkussen wat fijner of grover aanvoelt. Een hele dikke en stugge tijk zorgt er bijvoorbeeld voor dat je de vouwen voelt zitten. Sommige mensen houden van een stevige tijk en anderen van een zachte soepelere tijk. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur kies je een kussen met tijk die bij jou past. 

Soorten vulling

Hoofdkussen zijn in verschillende soorten vullingen verkrijgbaar en iedere vulling heeft zijn eigen eigenschappen. Veel voorkomende soorten vullingen zijn dons, latex en synthetisch. Bij beddenkoopjes hebben we een selectie hoofdkussens samengesteld zodat iedereen een passend hoofdkussen kan vinden. Hierbij hebben we rekening gehouden met de manier van slapen, persoonlijke voorkeur en eventuele fysieke klachten. Alle hoofdkussens bij dromeslaapsystemen.nl zijn anti-allergeen. Ben je op zoek naar meer advies over de vullingen van onze hoofdkussens? Klik dan hier.

Fysieke klachten?

Wat niet veel mensen weten is dat een hoofdkussen zeer belangrijk is om eventuele lichamelijke klachten te beperken of te vermijden. Zorg er dan ook voor dat je hoofdkussen past bij jou manier van slapen. Het is van belang dat de hoogte van je hoofdkussen zowel comfortabel ligt als je dat het je nekspieren goed ondersteund. Je zal merken dat je hierdoor fijner en beter uitgerust opstaat.