Search

Betalen

Alle prijzen op Drôme Slaapsystemen.nl zijn inclusief BTW. Benieuwd hoe u kunt betalen? Bekijk hieronder onze betaalmogelijkheden:

Ideal

Een van de meest populaire betaalmethoden van Nederland is iDeal. Na het kiezen voor deze betaalmethode, sturen we je door naar een veilige pagina van iDeal. Hier kan je je eigen bank kiezen en betalen op de manieren die je bank beschikbaar stelt. Dit kan zijn via een app, op de website van je bank of met een QR code.

Credit card

Door te betalen met een credit card (Visa, Mastercard of Amecian Express), wordt je betaling doorgevoerd met een beveiligd SSL protocol. Wanneer je kiest voor American Express, wordt er 2% verwerkingskosten toegevoegd aan je totale kosten.

PayPal

PayPal is een van de bekendste betaalmethoden van deze tijd. Na het kiezen van deze betaalmethode, sturen we je door naar een webpage van PayPal. Hier betaal je gemakkelijk en snel met je eigen account. Deze is gekoppeld aan je Credit card of rekeningnummer.

Vooruitbetaling per bank

Na het kiezen van deze betaalmethode sturen we je door naar een pagina met alle bankgegevens die je nodig hebt om je betaling te voldoen. Vergeet niet het ordernummer te vermelden, deze vind je in de orderbevesting die je via mail ontvangt na het plaatsen van je bestelling. Je bestelling wordt verwerkt zodra we je betaling ontvangen hebben. Wanneer banken gesloten zijn, bijvoorbeeld in het weekend of op feestdagen, kan dit een aantal dagen duren.

Bancontact

Via Bancontact betaal je gemakkelijk en snel met een online betaalsysteem, bijvoorbeeld met een app of QR code. Deze betaalmethode wordt voornamelijk gebruikt door onze Belgische klanten.

Klarna

Probeer je bestelde producten eerst en betaal daarna pas! Met Klarna betaal je niets voordat je het product hebt ontvangen en je hebt besloten dat je het wilt behouden.

Heeft u andere vragen over het betalen of onze betaalmogelijkheden? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice.